Videonovērošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

High Information Technologies, SIA

Dzelzavas 19 k.3, Rīga, LV-1084
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana

IPSYS PRO, SIA

Dobeles šoseja 4b, Jelgava LV-3007
Apraksts:

2023. gada aprīlī uzņēmums "IPSYS pro" nosvinēja 8.-to gadadienu, kopš tas ir uzsācis darbību drošības sistēmu jomā Latvijas tirgū. Šo gadu laikā esam veiksmīgi iesaistījušies dažādos nestandarta projektos, kuros esam pilnībā realizējuši klienta uzstādītos mērķus, pat esam pārspējuši klienta cerības, pateicoties tam, ka sekojam tirgus tendencēm un iekārtu iespējām. Drošības sistēmas ir cieši saistītas ar informācijas tehnoloģijām, kas nepārtraukti un strauji attīstās. Lai būtu, tā teikt, ‘trendā’, nepārtraukti jāpapildina savas zināšanas, kuras tik pat kā uzreiz ir jāpiemēro klientu objektiem un viņu uzdevumu risinājumiem. Tas nozīmē, ka tiekoties ar klientiem mēs sniedzam visjaunāko un aktuālāko informāciju. Tādējādi, mūsu darbības galvenie virzieni ir: - videonovērošanas sistēmas gan privātmājām, gan industriālajos objektos, integrējoties kopējā uzņēmuma sistēmā; - automātiskās ugunsgrēka atklāšanas signalizācijas un viss, kas ar tām saistīts, sākot ar ierīkošanu un beidzot ar esošo sistēmu apsekošanu, apkalpošanu un remontu, kā arī konfigurēšanu, kas būtu viens no sarežģītajiem posmiem; - balss izziņošanas sistēmas; - apsardzes signalizācijas sistēmas un viss, kas ar tām saistīts; - piekļuves kontroles sistēmas; - datortīkli. Esam gatavi uzklausīt jūsu uzstādīto mērķi un kopīgi atrast vispiemērotāko risinājumu.

ITOS, SIA

Meža 4, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Ilva Ltd, SIA

Baznīcas 4, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Videonovērošana . Zīmogi. Zīmogu izgatavošana. Dāvanas. Suvenīri. Dāvanu maisiņi. Bižutērija.

Inser IT, SIA

Graudu 43-19N, Liepāja, LV-3401
datortīklu serviss, hostings, datu serviss, IT ārpakalpojumi, informācijas tehnoloģijas un pakalpojumi, videonovērošana

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Itaks, SIA

Tušķi, Ķiršu 10, Līvbērzes pagasts, Jelgavas nov., LV-3003

Izlat, SIA

A.Deglava 82, Rīga LV-1035
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana , dienesti, firmas, pakalpojumi, Ugunsdzēsības un, Videonovērošana . Videonovērošanas uzstādīšana. Apsardzes sistēmas. Signalizācijas sistēmas.

Jaunmeļķi, IK

Dundaga, Smilgu 1, Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270

K.K.E., SIA

Saules 42, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101

Koblenz drošība, SIA

Mūkusalas 25, Rīga, LV-1004
konsultācijas apsardzes jautājumos, privātpersonu konsultācijas apsardzes jautājumos, kravu pavadīšana, videonovērošana , Apsardzes pults, videonovērošanas sistēmu uzstādīšana, video novērošana, attālinātā videonovērošana ,

Koblenz drošība, SIA, Jelgavas filiāle

Brīvības bulvāris 1, Jelgava, LV-3002
Signalizācija. Signalizāciju uzstādīšana. Signalizācija mājām. Signalizācija dzīvokļiem. Apsardze. Apsardzes dienests. Tehniskā apsardze. Apsardze Jelgavā.

Koblenz drošība, SIA, Liepājas filiāle

Zivju 14, Liepāja, LV-3401
Apsardze. Signalizācija. Fiziskā apsardze. Signalizāciju uzstādīšana. Mājas signalizācija. Mājas apsardze. Tehniskā apsardze. Objektu fiziskā, tehniskā apsardze. Liepāja.