Videonovērošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Koblenz drošība, SIA, Ventspils filiāle

Andreja 6, Ventspils, LV-3601
Apsardze. Apsardzes dienests, dienesti. Apsardze Ventspilī. Tehniskā apsardze, fiziskā apsardze. Signalizāciju uzstādīšana. Ventspils.

Koblenz drošība, SIA, Ādažu filiāle

Krastupes 2, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apsardze. Signalizācija. Fiziskā apsardze. Signalizāciju uzstādīšana. Mājas signalizācija. Mājas apsardze. Tehniskā apsardze. Objektu fiziskā, tehniskā apsardze. Ādaži.

Kors Tehniks, SIA

Latgales 221-2, Rīga LV-1019
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana

Kurzemes būvserviss, SIA

Ezermalas 3e, Liepāja LV-3401
Kurzemes būvserviss, Būvniecība, celtniecība, ēku būve. Celtniecības un remonta darbi, būvuzraudzība, būvuzraugs, ceļu un tiltu būve, remonts, asfaltēšana, uzturēšana, ceļu seguma atjaunošana, uzturēšanas darbi, bruģēšana, bruģēšanas darbi, bruģēšanas pakalpojumi. Ūdensapgāde un kanalizācija. Elektromontāža un elektroinstalācija.

LDMC, SIA

Atbrīvošanas aleja 153g, Rēzekne LV-4604
, apsardzes dienests, apsardzes pults, videonovērošana , videonovērošanas sistēmu uzstādīšana, video novērošana, , attālinātā videonovērošana , objektu fiziskā apsardze, juridiskie pakalpojumi, ārkārtas palīdzība, fiziskā

LR būve, SIA

"Dravnieki" , Abavas pagasts, Talsu nov., LV-3294
Vājstrāvas tīkli, apsardzes signalizācija, apsardzes sistēmas, ugunsdzēsības signalizācija, videonovērošana

Labores 7 Ltd, SIA

Jaunmārupe, Priežu 32, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166

Latvijas Drošības biznesa asociācija

F.Sadovņikova 21, Rīga LV-1003
Attālināto objektu vizuālā kontrole Rīga: attālinātā videonovērošana Rīga; videoserveris Rīga; apsardzes

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.